Paryskie nowości 2006

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

Paryskie nowości 2006

Nie robią łaski szybę muszą wymienić . Powinni przeprosic i skulić ogon pod siebie i nie dyskutować. Możesz z nimi pogadać o jakimś rabacie na przegląd lub naprawę, za nieprofesjonalne dokonanie naprawy, a co do szyby wystarczy spisać jej nr. lub sprawdzić rok produkcji, bo nie mogą ci wstaić starej
    PS warto również sprawdzić na myjni czy dobrze ją przykleili
    Ja niestety miałem dziury
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Paryskie nowości 2006

Już w przyszłym tygodniu, 28 września 2006 roku, dniami prasowymi rozpocznie się jedna z ważniejszych imprez w motoryzacyjnym kalendarzu Europy. Przez ponad dwa tygodnie setki tysięcy gości, dziennikarzy oraz przedstawicieli firm związanych z branżą moto uczestniczyć będzie w tym wydarzeniu.

Organizatorzy odpowiedzialni za międzynarodowe targi motoryzacyjne w Paryżu, które w tym roku okrzyknięte zostały 'samochodowym mundialem', przez dwa lata pracowali na tym, żeby tegoroczna impreza była jeszcze lepsza i obfitowała w więcej atrakcji dla oglądających. W 2004 roku pojawiło się tam w sumie prawie półtora miliona gości. W ośmiu ogromnych halach swoje produkty wystawiało ponad 500 znanych marek pochodzących z trzydziestu krajów. Według statystyk targi odwiedziło wtedy aż 11 tysięcy dziennikarzy z 98 krajów. Jak będzie w tym roku? Okaże się na pewno już w przeciągu następnych tygodni.

Prezentacja samochodów osobowych odbywać się będzie na terenie czterech hal (1,3,4,5/2), a nie trzech jak to miało miejsce poprzednio. Ma to związek ze zwiększonymi potrzebami producentów, a także debiutem rynkowym marek takich jak Dacia oraz Dodge oraz chińskich produktów sygnowanych 'egzotycznymi' na europejskim rynku nazwami takimi jak Landwind oraz Great Wall. Całkowita powierzchnia targów wzrosła z 55 do 63 tysięcy metrów kwadratowych. Nowością podczas tegorocznej imprezy będą 'perełki' francuskiej motoryzacji zebrane spośród kolekcjonerów i muzeów z całego świata. Wystawa w ósmej hali pozwoli zobaczyć zwiedzającym samochody, które na co dzień ukryte są w piwnicach prywatnych kolekcjonerów.
    [mojeauto.pl - link]
    Załączone pliki
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• Jabar1975
      RS
      • 2006
      • 3331

No to wrocilem,

targi jak targi tyle ze w rozmiarze XXL Po dwoch dniach chodzenia mam serdecznie dosc jakichkolwiek wystaw - na nieszczescie bylem tam w ostatnich dwoch dniach ich trwania wiec podejrzewam ze nie bylo to bez wplywu na ilosc odwiedzajacych Normalnie dziki tlum

oj ciezko byloby w kilku slowach opisac co sie dzialo i jak to wszystko wyglada. Mimo dosc wyczerpujacej formuly (dla zwiedzajacych) mozna powiedziec ze naprawde warto jechac i zobaczyc cos takiego (nastepny raz pojade gdzies dalej - o ile bedzie mnie stac - ale jestem cierpliwy wiec za 10 lat moze Tokio albo Detroit?)

Najwazniejsza rzecz to to ze hostessy byly srednie (no moze z wyjatkiem marek z Italii ..... ach to Ferrari).
      ponizej wrzucam kilka fotek - sa srednie - bo i fotograf ze mnie slaby i warunki do focenia pozostawialy troche do zyczenia - ale obiecuje ze jak obrobie troche fotek to wrzuce poprawione.
      Załączone pliki
      nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

• DGW
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 2330

Jabar1975, te środkowe foto to chyba specjalnie dla mnie :wink:
        SLR moje marzenie :jump:
        NFPNorth-West
        2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
        WARSZTAT www.dsize.pl
        ->
        CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
        spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]

Komentarz

• DGW
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 2330

aaahhhmmmm podziękował to chyba jakaś wersja której jeszcze nie znam.
          NFPNorth-West
          2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
          WARSZTAT www.dsize.pl
          ->
          CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
          spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]

Komentarz

• Jabar1975
            RS
            • 2006
            • 3331

byly tez ocavie L&K jedyne co zmienione w stosunku do e100 to dodany szyberdach, czujnik cisnienia w kolach i nawigacja (u nas pewnie bedzie to opcja) - skora taka sama jak w E100 - tyle ze na oparciu wytloczony napis Laurin&..... no i wstawki na drzwiach - dokladnie takie jak w E100 tzn piano black

Komentarz

• NEOrADEk
              L&K
              • 2005
              • 1469

Zamieszczone przez Jabar1975
              Najwazniejsza rzecz to to ze hostessy byly srednie (no moze z wyjatkiem marek z Italii ..... ach to Ferrari).
              A były jakieś wogóle? ;-)
              Może jakiś przykład?
              Ale szczerze to pozazdrościć takiego wyjazdu :-)
              O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
              "Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"

Uniden Pro 510XL+Hustler IC100

Komentarz

• lonerr
                Rider
                • 2006
                • 402

zgodze sie z przedmówcą , wyjazd bomba !!!! fotki tez, za komplet takich felg juz bym sie ustawił hehe .
                Skoda Octavia II Elegance BKC 1.9 77kW 105KM/240Nm
                Skoda Octavia I Celebrate ASV 1.9 VP 81kW 110KM/235 Nm

Komentarz

• Jabar1975
                  RS
                  • 2006
                  • 3331

hostessy

plytke ze zdjeciami podrzuce we wtorek

Komentarz

Pracuję...